Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

LIVE: Hμερίδα Προκλήσεις Διοίκησης "Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός"

Ο Δήμος Τρίπολης και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας συνδιοργανώνουν και προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: Προκλήσεις Διοίκησης «Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις 17.00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Πρόγραμμα Ημερίδας 

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

17.00 Έναρξη Ημερίδας – Καλωσόρισμα

Αναγόρευση του Υποπτεράρχου (Ι) κ. Δημητρίου Παντελάτου ε.α, σε επίτιμο μέλος της ένωσης, από τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Αρκαδίας.

17.15 Εις μνήμην του Σμηναγού (ΤΥΟ) Γεώργιου Βαγιανού ε.α.

17.30 Χαιρετισμοί επίσημων Προσκεκλημένων.

18.30 Έναρξη Εργασιών Ημερίδας από τον δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη.

19.00 Στο «Σαλόνι» μας παρευρίσκονται:

– Ο Πρέσβης ε. τ. του Αφγανιστάν στην Ελλάδα και Αναπληρωτής Υπουργός Ενημέρωσης και Πολιτισμού του Αφγανιστάν, κ. Ομάρ Σουλτάν.

– Ο Πρέσβης ε. τ. της Ελλάδας στην Τουρκία, καθώς και στο Πακιστάν και Αφγανιστάν, κ. Πέτρος Μαυροειδής.

– Ο Υποπτεράρχος (Ι) κ. Δημήτριος Παντελάτος ε.α, Στρατιωτικού Διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, το έτος 2010.

– Ο Αρχισμηνίας (ΕΟΠΛ) κ. Ευάγγελος Κατσούλας, μέλος της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ως EOD EXPERT, στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, το έτος 2010.

20.45 Πέρας Ημερίδας.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.