Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μελωδικές ευχές από "Χορεσίβιο", Χορωδία Τρίπολης και Ορφέα

Κοινή ευχή και των τριών πολιτιστικών συλλόγων η επιστροφή στην κανονικότητα

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Μουσικοχορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου ‘ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ’ σε τούτη τη δύσκολη περίοδο αλλά και την ιδιόμορφη χρονιά γενικότερα, εύχονται σε όλες και όλους σας προπάντων υγεία και σύντομη, αλλά ασφαλή, επαναφορά στους κανονικούς μας ρυθμούς. 

Προσευχόμαστε η Γέννηση του Θεανθρώπου και ο ερχομός του νέου έτους, να χαρίσουν απλόχερα σε όλους μας ότι μας στέρησε ο πρώτος χρόνος της νέας δεκαετίας.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και καλή επάνοδο στην κανονικότητα με υγεία και αισιοδοξία!!!

ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από τη χορωδία Ορφέας Τρίπολης, παρακαλούμε δεχθείτε τις καλύτερες ευχές μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες στο σταθμό σας με υψηλές ακροαματικότητες και για όλο τον κόσμο καλές ειδήσεις.

Δυστυχώς η τρέχουσα κατάσταση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μας στέρησε τη χαρά των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που εδώ και σαράντα χρόνια προσφέρουμε εθελοντικά στο κοινό της πόλης μας.

Εναλλακτικά όμως, σας ετοιμάσαμε, στο πλαίσιο του εφικτού-επιτρεπτού, μια μικρή μουσική σκηνή στα εντευκτήρια μας, απ όπου και τα στιγμιότυπα, για να πούμε σε όλους τους συμπολίτες μας μελωδικά τις ευχές μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.