Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Δράσεις Πολεμικού Μουσείου

Δράσεις Πολεμικού Μουσείου ενόψει της Επετείου 200 ετών από το 1821.

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι, το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από το 1821, έχει δημιουργήσει ένα (1) σποτ, χρονικής διάρκειας τριάντα (30) δευτερολέπτων, με στόχο να αναδειχθεί η διαχρονική, ιστορική και πολιτισμική συμβολή του μουσείου, καθώς τη δημιουργία οπτικοακουστικού ερεθίσματος στο κοινό για τον πάνδημο επετειακό εορτασμό.

Ανάλογο σποτ θα προβάλλεται σε όλα τα σημεία εισόδου τουριστών στη χώρα μας (αεροδρόμια, λιμενικούς σταθμούς κλπ), με μέριμνα του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας.

Παρακαλούμε για την κατά κρίση σας προβολή του επισυναπτόμενου υλικού από το κανάλι σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε επιλεγμένες ώρες ακρόασης.

Ευχαριστούμε θερμά και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επικοινωνία στα τηλέφωνα 2710234410 και κινητό 6907645842.

Με εξαιρετική τιμή

Αντισμήναρχος Φωτόπουλος Δημήτρης

Διευθυντής Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Τρίπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.