Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μαθητικός διαγωνισμός από τη ΔΕΥΑ Τρίπολης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου.

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας / σκίτσου, με θέμα: «Το νερό για μένα σημαίνει...», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, που τιμάται κάθε χρόνο την 22η Μαρτίου, και καλεί όλους τους/τις μαθητές/ριες του Δήμου Τρίπολης να συμμετάσχουν!

Τι σημαίνει το νερό για σένα; 

Μπορείς να αποτυπώσεις το νερό, τις χρήσεις του και τι σημαίνει για τη ζωή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Απλώς, χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητά σου, ετοίμασε και στείλε μας τη φωτογραφία ή το σκίτσο σου και μπορεί να είσαι εσύ αυτός/ή που θα κερδίσει!

Οι φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στη σελίδα της ΔΕΥΑ Τρίπολης στο Facebook. Μέσα από τις φωτογραφίες που θα έχουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις (Μου αρέσει/Like, Τέλειο/Love, Νοιάζομαι/Care, Ουάου/Wow) θα αναδειχθούν τρείς νικητές/ριες (ένας/μία από κάθε σχολική βαθμίδα - Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Το έπαθλο του διαγωνισμού θα είναι ένα tablet καθώς και ένας έπαινος για κάθε βαθμίδα! 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για να συμμετέχεις και εσύ στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ανέβασε τη φωτογραφία ή το σκίτσο σου στην παρακάτω φόρμα (http://bit.ly/DEYAT_Contest) έως και την Δευτέρα 22/03/2021, 23:59.

Η ανάρτηση των φωτογραφιών στη σελίδα της ΔΕΥΑ Τρίπολης (https://www.facebook.com/deyatripolis) στις Τρίτη 23/03/2021 θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της ψηφοφορίας η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 29/03/2021 23:59.  

**Προσοχή: Εάν εντοπιστεί παράβαση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όπως «αγορά ψεύτικων» like/αντιδράσεων στις αναρτημένες φωτογραφίες, ο/η συμμετέχων/ουσα θα αποκλείεται από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.