Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Επιστολή της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" στον Κ. Τζιούμη

Τι αναφέρει σε αυτή ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής Επιτροπής "Ελλάδα 2021", Μάρτων Σίμιτσεκ.

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Μάρτων Σίμιτσεκ, αναγνωρίζει τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Εθνικό αυτό εγχείρημα με την υποβολή προτάσεων προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Αξιότιμε Δήμαρχε, Κύριε Τζιούμη,

Στο πλαίσιο της προβολής της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821, και σε αναγνώριση της συμβολής της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Εθνικό αυτό εγχείρημα με την υποβολή προτάσεων προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για την πραγματοποίηση επετειακών δράσεων και εκδηλώσεων, σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικό αρχείο με ειδική σήμανση που έχει ετοιμάσει η Επιτροπή, προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε στον επίσημο ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου σας.

Θα ακολουθήσει και η αποστολή φυσικής σήμανσης (πινακίδα) με το ίδιο περιεχόμενο, που έχουμε κατασκευάσει προκειμένου να την αναρτήσετε στην κεντρική είσοδο της έδρας του Δήμου σας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για τη συνεργασία σας και τη συμβολή σας.

Με εκτίμηση,

Μάρτων Σίμιτσεκ

Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.