Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Φαλαισία γιορτάζει τα 200 χρόνια από την επανάσταση

Τοποθέτησε πανό με τους 4 γνωστότερους ήρωες της περιοχής σε  κεντρικό κτίριο στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Ε.Π.Σ.Φ.Α. δεν θα μπορούσε να απέχει από τις εκδηλώσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η Φαλαισία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά την επανάσταση τόσο με τη μάχη της Δραμπάλας όσο και με τους Φαλαισιώτες που έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση του Γένους. 

Γι’ αυτό το λόγο η Ε.Π.Σ.Φ.Α. τιμάει τους Φαλαισιώτες τοποθετώντας πανό με τους τέσσερις γνωστότερους ήρωες της περιοχής σε  κεντρικό κτίριο στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης, όπου σύμφωνα με ιστορικές αναφορές ήταν Διοικητικό Κέντρο επί Τουρκοκρατίας (Βιλαέτι). 

Η Ε.Π.Σ.Φ.Α. έχει προγραμματίσει και άλλες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι εφόσον το επιτρέψει η υγειονομική κατάσταση της χώρας.

Θεωρούμε βέβαιη την συνεργασία και συμμετοχή των συλλόγων – μελών μας για την επίτευξη των εκδηλώσεων καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά στους απανταχού Αρκάδες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.