Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Πως θα εορταστεί το εφετινό Πάσχα

Λιτές και σεμνές οι εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης, απολύτως στο "πνεύμα" των συνεχιζόμενων απαγορεύσεων.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης κα. Ελένη Καρούντζου σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας από τον δήμο Τρίπολης. 

Ουσιαστικά, η αντιδήμαρχος επανέλαβε όσα είχαν ανακοινωθεί την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης και αφορούσαν την περίοδο του Πάσχα. 

Ωστόσο, προστέθηκαν δύο εκδηλώσεις με συμβολική και συνάμα ψυχαγωγική σημασία. 

Πρόκειται για τη διανομή πασχαλιάτικων εδεσμάτων από τους προσκόπους τη Μεγάλη Πέμπτη σε συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης και τη μετάδοση μαγνητοσκοπημένου πασχαλινού γλεντιού το οποίο θα γίνει και θα βιντεοσκοπηθεί στο θεατράκι του Αγίου Γεωργίου στο Αλσος, ενώ θα μεταδοθεί στις 2 το μεσημέρι ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

Ακόμα η κα. Καρούντζου ανέφερε ότι στο πλαίσιο στολισμού της πόλης θα τοποθετηθεί ένα μεγάλο κουνέλι με αβγά στην πλατεία Πετρινού.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.