Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την Κυριακή οι εκδηλώσεις για τη λήξη του Β' Π.Π.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του εορτασμού.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

α. Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου.

β. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας και κατάθεση στεφάνων στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί σύντομη ομιλία από τον κ. Σωκράτη Μεταξά, Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. 

Ώρα 10.15: Συγκέντρωση στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση περιορισμένου αριθμού στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.