Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ανακοίνωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας για τις δηλώσεις Ορφανού

Παίρνει "αποστάσεις" από το Νίκο Ορφανό ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του ηθοποιού κ. Νίκου Ορφανού, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας κ. Γιάννης Μαργαρίτης εξέδωσε ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή της Τρίπολης, για τη θεατρική παράσταση "Υλικό Καποδίστριας" (σ.σ. Ο κ. Μαργαρίτης είναι σκηνοθέτης της παράστασης)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με κάποιες δηλώσεις του Νίκου Ορφανού που αφορούν στις υποδομές του θεάτρου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής.

Η συνεργασία που είχαμε με την Δημοτική αρχή Τρίπολης και με τους διοργανωτές ήταν άψογη. Όσον αφορά σε ατέλειες και ελλείψεις στις υποδομές του θεάτρου αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν πάντοτε οι διοργανωτές των παραστάσεων για να ξεπεραστούν. Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι τα μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλούς ανοιχτούς χώρους θερινών παραστάσεων για πολλά χρόνια,  δεν είναι εύκολο να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη, γρήγορα και αποτελεσματικά. Επειδή όμως η ύπαρξη τέτοιων πανέμορφων χώρων όπως το θέατρο στο Άλσος Αγίου Γεωργίου δίνει την δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, οι διοργανωτές σωστά οργανώνουν εκδηλώσεις. Οι καλλιτέχνες και οι τεχνικοί από την μεριά τους, εξαντλούν πάντοτε και την κατανόηση και την υπομονή τους και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υποδομών.

Λυπάμαι ειλικρινά για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε και επαναλαμβάνω ότι η συνεργασία με τους διοργανωτές της παράστασης 'Υλικό Καποδίστριας" στην Τρίπολη, ήταν άψογη.

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.