Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διαγωνισμός "TRIPOLITSA-ISO 200"-Ψήφισε την καλύτερη φωτογραφία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας. Πάνω από 150 συμμετοχές. 

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επιδείξει η φωτογραφική κοινότητα για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που διενεργεί ο Δήμος Τρίπολης με τίτλο  Tripolitsa ISO 200.Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε. 4

Στην πλατφόρμα του διαγωνισμού https://iso200.twosidecity.gr/iso-contest/ έχουν αναρτηθεί πάνω από 150 συμμετοχές και πλέον βρίσκονται στην κρίση του κοινού, το οποίο καλείται να ψηφίσει τα έργα που προτιμά. Μπορούν να κατατεθούν έως πέντε (5) ψήφοι σε ισάριθμα έργα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι 27-07-2021, ώρα 23:59. Οι προκριθείσες 40 φωτογραφίες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Η δράση Tripolitsa ISO 200 θα ολοκληρωθεί με την έκθεση των 40 προκριθέντων  από το κοινό έργων, που θα τυπωθούν σε μεγάλες, εσωτερικά φωτιζόμενες, επιφάνειες διαστάσεων 3Χ3 μέτρα και θα παρουσιαστούν, σε κεντρικά σημεία της πόλης που έχει επιλέξει ο Δήμος Τρίπολης. Από τα έργα αυτά η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τρεις φωτογραφίες που θα λάβουν τα βραβεία που έχουν οριστεί στους όρους του διαγωνισμού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.