Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μεγαλόπολη: Πρώτο Street Food & Cocktail Festival για καλό σκοπό

Aξιέπαινη πρωτοβουλία που συνδυάζει διασκέδαση και ψυχαγωγία με την φιλανθρωπία

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Νέα, πρωτοποριακή δράση για καλό - φιλανθρωπικό  σκοπό... Ο σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης Καλλιστώ με την συνδρομή και χορηγία των καταστημάτων εστίασης , καφέ - μπαρ και τροφίμων της πόλης μας  διοργανώνει το 1ο Street Food and Cocktail Festival  την Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρες από τις 20:00 έως τις 23:00 , στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης . 

Ομάδα σεφ και Partendrs από τα καταστήματα της πόλης μας θα μας χαρίσουν απολαυστικά  burgers  και δροσιστικά cocktails σε ρυθμούς μουσικής από τον Dj Nick West. 

Τα υλικά για την διεξαγωγή του Street food and cocktail festival είναι προσφορά των καταστημάτων εστίασης , καφέ - μπαρ και τροφοδοσίας της Μεγαλόπολης , καθώς και η παρασκευή αυτών εκείνη την στιγμή θα γίνεται από τους σεφ και τους Bartenders των καφέ -μπαρ και εστιατορίων της πόλης μας .

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης "Αγκάλη"  για τη γυναίκα , το παιδί και τα ΑΜΕΑ, προκειμένου να εξοπλιστεί και να ξεκινήσει την λειτουργία και την προσφορά του τον Σεπτέμβριο .

Όλοι μαζί μια αγκαλιά για το Κέντρο Στήριξης που ανοίγει την Αγκάλη του για να χαρίσει χαμόγελα και αγάπη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες !

Βοήθησε και εσύ να μεγαλώσει η Αγκάλη μας ! Σας περιμένουμε !!!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.