Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δυσαρέσκεια στα "Ανθη της Πέτρας" για τη ματαίωση εκδήλωσης

Πρόκειται για την εκδήλωση "Λιθανάγλυφα προεπαναστατικών εκκλησιών της Αρκαδίας" που είχε προγραμματιστεί να γίνει σε Λαγκάδια-Στεμνίτσα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο αναφέρει:

Το ΔΣ του Σωματείου "Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής - Άνθη της Πέτρας" ανακοινώνει με λύπη του τη ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων με θέμα "Λιθανάγλυφα προεπαναστατικών εκκλησιών της Αρκαδίας" σε Λαγκάδια (7 Αυγούστου) και Στεμνίτσα (8 Αυγούστου) 2021, λόγω απαγόρευσης που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ της 30ης Ιουλίου 2021 και σχετίζεται με την πανδημία. 

Το σωματείο μας ενημερώθηκε σχετικώς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προ διήμερου, ενώ οι προσπάθειές του να λάβει ειδική άδεια, έχοντας σχεδιάσει την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων, δυστυχώς δεν ευοδώθηκαν. 

Το ΔΣ των Ανθέων της Πέτρας λυπάται βαθύτατα για την εξέλιξη αυτή, τη στιγμή μάλιστα που δεν ματαιώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις κερδοσκοπικών φορέων και δηλώνει ότι θα συνεχίσει αταλάντευτα τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του για την προστασία και ανάδειξη της παραδοσιακής μας αρχιτεκτονικής.

Για το Σωματείο ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.