Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Προβολή ταινίας: Το Βαλτεσινίκο τιμά τους ήρωες του ΄21

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά των Τούρκων κατακτητών, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους με επετειακό χαρακτήρα.

Η ταινία μικρού μήκους έχει χρηματοδοτηθεί από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗ.Κ.Ε.Γ) και σκηνοθετήθηκε από τον συμπατριώτη μας Ζαφείρη Ζαφειρόπουλο. Στην ταινία αυτή συμμετέχουν νέες και νέοι των χορευτικών τμημάτων του ‘Χορεσίβιου’ από το Βαλτεσινίκο Γορτυνίας.

Πρώτη προβολή της ταινίας έγινε διαδικτυακά, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.30, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Από σήμερα η ταινία βρίσκεται αναρτημένη στους ακόλουθους συνδέσμους:

Επίσημη ιστοσελίδα Χορεσίβιου

Κανάλι Χορεσίβιου στο YouTube

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Γ) του Δήμου Γορτυνίας για την πολύτιμη συμβολή της στην υλοποίηση όλης αυτής προσπάθειας, τον σκηνοθέτη μας Ζαφείρη Ζαφειρόπουλο, και όλους τους συντελεστές της ταινίας. Όμως ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα αυτά τα παιδιά που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους μας υπενθυμίζουν την τεράστια υποχρέωση μας να σκύψουμε επάνω τους και να τους προσφέρουμε απλόχερα όλα τα εφόδια για να μεγαλουργήσουν. 

Για το ΔΣ

Ο Γενικός  Γραμματέας Η Πρόεδρος

Σαρτζετάκης Εμμανουήλ Παπαγεωργίου Αφροδίτη

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.