Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πυρόπληκτες περιοχές της Μεγαλόπολης συνέδραμε η Ενωση Φαλαισιωτών

Αναζήτησε και βρήκε ζωοτροφές και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας μετά από κάλεσμα του Αρχιμανδρίτη π. Κανάκη Ιάκωβου για την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως αναζήτησε ζωοτροφές και είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης που προκλήθηκαν από τις φωτιές του Αυγούστου. 

Κατόπιν συνεργασίας της περιφερειακής συμβούλου της Αττικής κα Δαλιάνη Φωτεινής και του προέδρου της Ε.Π.Σ.Φ.Α. κου Μπένου Παναγιώτη βρέθηκαν τα απαραίτητα είδη και δόθηκαν στην Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως για να διανεμηθούν στους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία τον π. Κανάκη Ιάκωβο καθώς και την περιφερειακό σύμβουλο Αττικής κα Δαλιάνη Φωτεινή.

Το Δ.Σ  της Ε.Π.Σ.Φ.Α θα συνεχίζει πάντα να είναι παρόν σε κάθε δύσκολη στιγμή για τον  τόπο μας, και δίπλα στους ανθρώπους του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.