Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑ: Έναρξη μαθημάτων της χορωδίας

Από την Πέμπτη  9 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 20:00 έως τις 22:00, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Μελιγούς.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Χορωδίας ενηλίκων για την χρονιά 2021 – 2022.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με βάση τα νέα αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας κατά του COVID-19 (υποχρεωτική χρήση μάσκας, απόσταση 1,5 μέτρου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test κλπ).

Νέα μέλη θα γίνονται δεκτά ύστερα από ακρόαση και συνεννόηση με τον Μαέστρο της χορωδίας, κ. Σταύρο Κουτίβα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946489129.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: "Η χορωδία μας ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχθεί παλιά και νέα μέλη και μέσα από τα τραγούδια και τις μελωδίες τους να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Στηρίζουμε το δημιουργικό τους έργο και ευχόμαστε σε όλους μια όμορφη χρονιά".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.