Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τα "Τραγούδια του ελληνικού λαού" παρουσιάζει ο Δ. Τρίπολης

Από νότες θα "γεμίσει" την ερχόμενη Κυριακή η αίθουσα συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, παρουσιάζει την εκδήλωση κλασικής μουσικής με τίτλο: «Τραγούδια του ελληνικού λαού».

Η σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς Μπακοπούλου και ο πιανίστας Γιώργος Κότσικας θα ερμηνεύσουν τραγούδια της δημοτικής μας παράδοσης διασκευασμένα από τρεις μεγάλους συνθέτες της Εθνικής Μουσικής Σχολής, τον Μανώλη Καλομοίρη, τον Αιμίλιο Ριάδη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00, με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 60 λεπτά.

Οι θεατές θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (από Τετάρτη 29/9 έως Παρασκευή 1/10 & ώρες 10:00 - 15:00) ή εναλλακτικά να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6944701235. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.

Βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε κλειστούς χώρους, υπενθυμίζεται ότι:

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: α) πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή β) πιστοποιητικού νόσησης, ή γ) αποτελέσματος ελέγχου ταχείας ανίχνευσης (rapid test) τελευταίου 48ώρου. Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με αστυνομική ταυτότητα (ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας).

Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την ώρα προσέλευσης έως και την αποχώρηση, και σε όλους τους χώρους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.