Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τζιούμης: "Η έκθεση του Νίκου Φλώρου μας γεμίζει υπερηφάνεια"

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/Δήμος Τρίπολης

Την έκθεση «Ήρωες από Μέταλλο», του συμπατριώτη μας Γλύπτη, Νίκου Φλώρου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το Σάββατο (9/10/2021).

Η έκθεση πραγματοποιείται στον χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας.

Ο Νίκος Φλώρος παρουσίασε στον Δήμαρχο Τρίπολης, ένα προς ένα τα επετειακά έργα της έκθεσης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. 

Σε ανάρτησή του, ο κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: "Μετά από πολλές επιτυχημένες εκθέσεις, ο συμπατριώτης μας, ο διάσημος γλύπτης, Νίκος Φλώρος, εκθέτει ξανά τα έργα του «Ήρωες από Μέταλλο» στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, στο Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια». Ιδιαίτερη τιμή να μας ξεναγήσει στην έκθεση, που μας γέμισε υπερηφάνεια."

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.