Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Αναβολή παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας

Φωτογραφία: Θεατρική Ομάδα Τρίπολης/ facebook

Έκτακτη ανακοίνωση από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης- Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό της πόλης που επί 37 χρόνια στηρίζει τις προσπάθειές της, ενημερώνει για την αναγκαστική αναβολή των τριών τελευταίων παραστάσεων του έργου "Βαριέμαι", λόγω ασθένειας με κορωνοϊό ενός εκ των ηθοποιών του θιάσου. 

Παρά την αυστηρή και σχολαστική τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων από μέρους μας, τόσο κατά την περίοδο των προβών, όσο και κατά την περίοδο των παραστάσεων, ο ιός κατάφερε να τρυπώσει στα παρασκήνια της παράστασής μας και να την επηρεάσει. Ήταν ένα σενάριο που εξ αρχής είχαμε στο νου μας ως πιθανό ενδεχόμενο, γι' αυτό και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για αυτό. 

Ο κύκλος των παραστάσεων του "Βαριέμαι" θα ολοκληρωθεί, γι' αυτό και μιλάμε για αναβολή και όχι ακύρωση. Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση για τις νέες ημερομηνίες, μόλις αυτές καθοριστούν. 

 

Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων για τα προπωληθέντα εισιτήρια: 

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους από το φουαγιέ του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά, μαζί με το εισιτήριό τους, ως την Κυριακή 17/10, 11:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00 για να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου. 

Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μέσω της Viva, θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται στους λογαριασμούς τους εντός της επόμενης εβδομάδας. 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους θεατές που στήριξαν μέχρι και χθες τη νέα μας παραγωγή και ζητούμε την κατανόηση εκείνων που δεν πρόλαβαν να τη δουν. Δυστυχώς η περίοδος είναι δύσκολη και οφείλουμε όλοι να είμαστε προσαρμοστικοί, ανεκτικοί και ευέλικτοι. 

Δίνουμε ραντεβού για τις νέες ημερομηνίες της παράστασης, που σύντομα θα ανακοινωθούν. Με περισσότερη ζωντάνια και το ίδιο κέφι! 

 

Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε την υγεία σας!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.