Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ε.Ο.Σ. Τρίπολης: Περίπατος και μπάνιο στο Άστρος

Φωτογραφία: ΕΟΣ Τρίπολης/ facebook

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί την Τετάρτη (20-10-2021) και ώρα 6.00 μ.μ., να απολαύσουμε ένα περίπατο παρά θιν' αλός, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

 

Οι καιρικές συνθήκες φαίνεται ό,τι επιτρέπουν σε όσους το επιθυμούν, να μεταβούν νωρίτερα για να κάνουν και ένα μπανάκι! (Προτεινόμενη ώρα αναχώρησης για περίπατο και μπάνιο 3.30' μ.μ.)

 

Ελάτε στην παρέα μας, να απολαύσουμε τη θαλασσινή αύρα και τη θέα του φθινοπωρινού γαλάζιου!

 

Σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να τηρούμε όλοι μας τις αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα, τόσο στις δράσεις μας όσο και στην καθημερινότητά μας για να είμαστε υγιείς!

 

Σημείο συνάντησης στην μπροστινή παραλία του Παράλιου Άστρους, στο τέρμα των καταστημάτων εστίασης.

 

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 6974219674 & 2710-232243, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.http://www.eostripolis.gr/

 

( Aνακοίνωση του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.