Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματίες απευθύνει ο δήμος.  Με παγοδρόμιο, καρουζέλ και μικρά σπιτάκια θα στολιστεί η πλατεία Αρεως.

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό με παιχνίδια, παγοδρόμιο, αυθεντικό καρουζέλ και μικρά σπιτάκια από 15/12/2021 έως 15/1/2022 με χριστουγεννιάτικα θέματα.

Επίσης καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης, των οποίων το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους έχει σχέση με το πνεύμα των Άγιων Ημερών, να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε η Τρίπολη να ζήσει στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και να τονωθεί το ηθικό των κατοίκων της εν μέσω των δυσμενών συνθηκών που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Καλούμε, λοιπόν, τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, έως 1/11/2021 (2713 600430-430 2713 600402).

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.