Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης... επιστρέφει

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Οι νέες ημερομηνίες για τις παραστάσεις του έργου "Βαριέμαι". Ολες οι λεπτομέρειες.

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, υγιής και ανανεωμένη, επιστρέφει για να ολοκληρώσει τον κύκλο των παραστάσεων του έργου "Βαριέμαι" του βραβευμένου Αργεντινού συγγραφέα Ρικάρντο Ταλεσνίκ.

Στις 15/10/2021 υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε αναβολή των τριών τελευταίων προγραμματισμένων παραστάσεων του έργου, καθώς ο κορωνοϊός θέλησε να γίνει μέλος του θιάσου μας. Τηρώντας αυστηρά όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα, όσοι νόσησαν ανάρρωσαν πλήρως και ο θίασος επιστρέφει με περισσότερο κέφι στη σκηνή!

Το "Βαριέμαι", είναι μια σατιρική κωμωδία, για την ανάγκη του ανθρώπου να νιώθει ζωντανός μέσα σε μια απάνθρωπη καθημερινότητα.

Ο Νέστορας Βινιάλε, είναι ένας υποδειγματικός υπάλληλος μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Βυθισμένος σε μια σκληρή ρουτίνα, ένα πρωί αποφασίζει να μην πάει στη δουλειά του επειδή απλώς… βαριέται. Η στάση του αυτή παίρνει, όμως, διαστάσεις που ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί…

Παίζουν (αλφαβητικά): Αγγελάκος Γιάννης, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Γεωργουδιός Τάσος, Καραθανάση Όλγα – Παναγιώτα, Μαυραϊδοπούλου Βάλια, Ρουσάλη Μεταξία.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σκιντζής

Σκηνογραφία: Βαγγέλης Κασσαβέτης

Φωτισμοί: Γιώργος Κωτσιόπουλος

Κοστούμια: Εύα Γαλανιάδη

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ηλιόπουλος

ΝΕΕΣ Παραστάσεις

29 & 30 Οκτωβρίου 2021 και 1 &2 Νοεμβρίου 2021, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15 – Διάρκεια παράστασης: 80’

Εισιτήρια

Γενική είσοδος 10€, για την ενίσχυση του σωματείου.

Εισιτήρια θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με προπώληση ως εξής:

1) Μέσω του δικτύου πώλησης Viva.gr πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/theater/varieme-rikarnto-talesnik/

2) Στο φουαγιέ του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, καθημερινά, από τη Δευτέρα 25/10/2021 μέχρι και την Τρίτη 2/11/2021, 11:00 – 14:00 το πρωί και 17:00 – 19:30 το απόγευμα.

Προσοχή: Κατά τις μέρες των παραστάσεων, η ηλεκτρονική προπώληση για την κάθε παράσταση θα ολοκληρώνεται στις 20:00 της ίδιας μέρας, ενώ η προπώληση από το φουαγιέ του θεάτρου θα σταματά ΑΥΣΤΗΡΑ στις 19:30 για την αποφυγή συνωστισμού.

Λόγω του ηλεκτρονικού τρόπου έκδοσης των εισιτηρίων, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσεων άνευ πληρωμής, αλλαγής θέσεων ή ημερομηνίας, ούτε ακύρωσης θέσεων και επιστροφής χρημάτων.

Κορωνοϊός

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς της Covid-19 σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1) Το θέατρο θα λειτουργήσει ως μικτός χώρος, στο 50% της συνολικής του χωρητικότητας.

2) Η είσοδος στο θέατρο για όλους τους θεατές άνω των 12 ετών, θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ επίδειξης κατά την είσοδο:

α. Έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

β. Έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή

γ. Αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της παράστασης.

Συνοδευτικά προς τα παραπάνω, ο κάθε θεατής θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

3) Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών, μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά προς τα όσα αναφέρονται στο (2), δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

4) Σε θεατές που θα έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους, αλλά δε θα έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, δε θα επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο.

5) Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρησή τους, και σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

6) Οι θεατές οφείλουν να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον 45’ πριν την έναρξη της παράστασης, για να διεξάγονται ομαλά οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και τυχόν καθυστερήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου (2710-233111), από τη Δευτέρα 25/10/2021 και κατά τις ώρες προπώλησης εισιτηρίων, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας και στις σελίδες της Ομάδας μας σε Facebook και Instagram.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.