Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Εγκαινιάζεται η υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ανοιχτή πρόσκληση σε Δημότες και επισκέπτες της πόλης να παραβρεθούν στα εγκαίνια και να περιηγηθούν στην έκθεση.

Ο Δήμος Τρίπολης, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σε συνεργασία με το TwoSideCityProject, διοργάνωσαν Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «TRIPOLITSA – ISO 200».

Στόχος του διαγωνισμού είναι, μέσα από τον φωτογραφικό φακό των συμμετεχόντων, να αποτυπωθούν εικόνες που συμβάλουν στην κατανόηση του έπους της παλιγγενεσίας των Ελλήνων και του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε https://iso200.twosidecity.gr/iso-contest/ και το κοινό επέλεξε με την ψήφο του τις επικρατέστερες φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζονται στη σελίδα κατά σειρά επιλογής.

Ο Δήμος Τρίπολης παρουσιάζει στο κοινό της πόλης, σε μια μεγάλη ανοιχτή υπαίθρια έκθεση φωτογραφίες που προκρίθηκαν από το κοινό μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τυπωμένες σε μεγάλη διάσταση 3Χ3, σε εσωτερικά φωτιζόμενα πάνελ, που θα τοποθετηθούν σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Οι πλατείες Άρεως, Πετρινού, Αγίου Βασιλείου και άλλα σημεία στους πεζόδρομους της πόλης μετατρέπονται σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, προσκαλώντας το κοινό να περπατήσει και να ανακαλύψει την ομορφιά της φωτογραφίας στο πρώτο φωτογραφικό φεστιβάλ που οργανώνεται στην πόλη.

Τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:30, στην πλατεία Άρεως, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.

Ο Δήμος Τρίπολης προσκαλεί τους Δημότες και τους επισκέπτες της πόλης να παραβρεθούν στα εγκαίνια και να περιηγηθούν στην έκθεση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.