Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Ο Δήμαρχος στα "εγκαίνια" νέου εκδοτικού οίκου

Φωτογραφία: Κώστας Τζιούμης- Δήμαρχος Τρίπολης/ facebook

Ανάρτηση του Δημάρχου Τρίπολης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης-Κυραική, 7 Νοεμβρίου 2021

Ο κ. Κώστας Τζιούμης παραβρέθηκε χθες σε παρουσίαση βιβλίου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, η οποία, παράλληλα, ήταν και η "πρώτη" για νέο εκδοτικό οίκο. Όπως αναφέρει ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο facebook:

Χθες βράδυ παρευρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου της Νεκταριάνας Σαλιβέρου, « Ο Κερκυραίος ζωγράφος Γεώργιος Σαμαρτζής», στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο. 

Η εκδήλωση αυτή ήταν τα εγκαίνια, τα γεννητούρια, του νέου εκδοτικού οίκου στην πόλη μας «Λιοτρίβι Παναγιώτα Γ. Σαράφη». 

Συγχαίρω ιδιαίτερα την φίλη Παναγιώτα Σαράφη, για την πρωτοβουλία της αυτή, γιατί η ίδρυση εκδοτικού οίκου, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή με την κυριαρχία των ηλεκτρονικών μέσων, είναι σαν να κολυμπάς στο αντίθετο ρεύμα. 

Σαν δήμος στηρίξαμε τη χθεσινή εκδήλωση και θα στηρίξουμε και την συνολική προσπάθεια της Κας Σαράφη γιατί ακράδαντα πιστεύω ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω πνευματική άνθηση της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.