Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στην Τρίπολη

Θα φιλοξενηθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art μαζί με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης συνδιοργανώνουν σειρά διαλέξεων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Τρίπολης , Δολιανών 1, με ελεύθερη είσοδο.

Έτσι την 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6.30μμ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού , η Μαρία Σταματοπούλου Νοσηλεύτρια- Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους, θα μιλήσει με θέμα: "Ο Εθελοντισμός στο πέρασμα των αιώνων" Η συμβολή των Εθελοντών στην κοινωνία.

Λόγω των μέτρων covid19 υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και η συμμετοχή γίνεται με προμήθεια καρτών εισόδου από την Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, Δολιανών 1

Την ημέρα της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε μάσκα και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή την βεβαίωση αρνητικού Rapid Test 48 ωρών. Απαραίτητη η επίδειξη και της ταυτότητας.

Οι διαλέξεις είναι υπό την Αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.