Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Καλαμάτα (photos)

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Περιφέρεια Πελοποννήσου

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στον εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Καλαμάτα

 

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκε σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως και σε ολόκληρη τη χώρα-, με εκδηλώσεις που έγιναν στην έδρα της όπως και στις έδρες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

 

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας παρέστη στην εκδήλωση που έγινε το πρωί σήμερα στην Καλαμάτα, όπου μετά την δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Λεοντοπόλεως Γαβριήλ (από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πλατείας 23ης Μαρτίου και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του εθνικού ύμνου, με την οποία ολοκληρώθηκε η τελετή, στην οποία -μεταξύ άλλων- παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου.

 

Ανάλογες εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, έλαβαν χώρα σήμερα και στις έδρες των υπόλοιπων 4 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.