Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Οι Κατεργάρηδες των Χριστουγέννων"

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Τέχνης Ροή

Εκδήλωση για μικρά παιδιά με...χριστουγεννιάτικο "αέρα"

Στο πλαίσιο της δράσης για την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης με τίτλο «Στων βιβλιοφάγων τη φυλή»,  η Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή προσκαλεί με χαρά τους μικρούς βιβλιοφάγους της πόλης μας στη δεύτερη συνάντηση της φυλής, με χριστουγεννιάτικο αέρα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στη Φωτάκου 10, Τρίπολη - Ώρα: 18:00 - 20:00.

Το αγαπημένο βιβλίο του Dr. Seuss ”How The Grinch Stole Christmas” θα είναι η έμπνευση της δεύτερης συνάντησης της φυλής των μικρών βιβλιοφάγων. Θα διαβάσουμε την ελληνική έκδοση σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά και θα προσπαθήσουμε -μέσα από παιχνίδι- να δώσουμε τη δική μας εξήγηση γιατί ο Γκριντς μισεί τα Χριστούγεννα και για το πώς η καρδιά του Γκριντς μεγάλωσε 3 νούμερα. Ακόμα, θα δημιουργήσουμε "Grinch-mas" κατασκευές!

Στων βιβλιοφάγων τη φυλή, το βιβλίο είναι μόνο η αφορμή... Αφορμή για διάβασμα, παιχνίδι, γέλιο, προβληματισμό, δημιουργία, έκφραση. Και το καλύτερο από όλα: Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη!

 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.