Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Kώστας Τζιούμης: Τιμούμε τους ήρωες του Μεσολογγίου

Φωτογραφία: tripolis.gr

Στην πρώτη ημέρα των επετειακών εκδηλώσεων, για την Έξοδο του Μεσολογγίου, παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. 

Ειδικότερα, το Σάββατο του Λαζάρου (16/4/2022), ο κ. Τζιούμης συμμετείχε στην πομπή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και τη μετάβαση στον Κήπο των Ηρώων. Ο Δήμαρχος Τρίπολης θα παραστεί και στις επετειακές εκδηλώσεις της Κυριακής.

Μαζί με τον Δήμαρχο, ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ηλίας Κούρος. 

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, σημειώνει: «Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας, στην αδελφοποιημένη Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Η έξοδος του Μεσολογγίου είναι μια μεγάλη στιγμή στην εξέλιξη της ελληνικής επανάστασης. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Αγώνας του ’21 αποτελεί φάρο και παράδειγμα ενότητας, για όλους μας, στη σημερινή δύσκολη εποχή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις επετειακές εκδηλώσεις συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.