Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Μαθητές και μαθήτριες βραβεύονται στο Μαλλιαροπούλειο την Κυριακή

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στον Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό “1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα”.

Την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου θα λάβει χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που μετείχαν στον Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό “1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα”. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης.

Ο εν λόγω διαγωνισμός, που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διεξάχθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Πελοποννήσου, την συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου  Φυσικής Αγωγής καθώς και τους υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού (ΥΦΑΣΧΑ) Πελοποννήσου.

Συνολικά κατατέθηκαν 93 συμμετοχές (βίντεο) από 66 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συμμετείχαν 864 μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι με την υποστήριξη εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και άλλων ειδικοτήτων (στις ομαδικές συμμετοχές) εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και παρέδωσαν τις δημιουργίες τους που αποτυπώνονται σε βίντεο συνολικής διάρκειας άνω των 5 ωρών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.