Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρόσκληση σε βιωματική ημερίδα “Ελαιόλαδο στην Εστίαση”

Η βιωματική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στις 17:00.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας και το Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου Καλαμάτας, συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική βιωματική ημερίδα με θέμα το “Ελαιόλαδο στην Εστίαση”.

Η βιωματική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα) και εν συνεχεία βέλτιστες πρακτικές σε επιχείρηση εστίασης στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάλυση τεχνικών δεδομένων του ελαιολάδου, η αποσαφήνιση των κρίσιμων παραμέτρων για την ορθή επιλογή του κατάλληλου ελαίου στην εστίαση, τα γευστικά οφέλη αλλά και η πολύπλευρη συνεισφορά του στην γαστρονομική ταυτότητα της Μεσσηνίας και στην τοπική μας οικονομία.

Τίτλος Εισήγησης: “Διατροφική αξία ελαιολάδου και η χρήση του στην εστίαση”

Δρ. Κική Ζηνοβιάδου

Επίκουρος Καθηγήτρια Perrotis College, Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Επικεφαλής Μεταπτυχιακού προγράμματος ' Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Κλάδο των Τροφίμων'

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.