Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πελοπόννησος: Στις 17 Ιουλίου ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Ανακοίνωση- πρόσκληση προς συμμετοχή από την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου

Αγαπητοί Πρόεδροι , Αγαπητά Μέλη των Ενώσεων και Συλλόγων Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, με πρώτο σταθμό την Αρεόπολη Λακωνίας, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022. 

Πρόκειται για ένα σύνολο δράσεων του οποίου στόχος είναι η προβολή του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής και της θέσης που αυτός καταλαμβάνει διαχρονικά. 

Με επίκεντρο την Αρεόπολη, το φεστιβάλ Peloponnese Food Stories θα προβάλει ένα βιωματικό ταξίδι στο χρόνο και τον τόπο μέσα από  παρουσιάσεις δημιουργών και χειροτεχνών της παραδοσιακής αλλά και σύγχρονης τοπικής κουλτούρας, μαθήματα μαγειρικής και παρασκευής ντόπιων συνταγών που θα καταναλώνονται επί τόπου, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με οδηγούς τοπικούς σεφ, μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και βέβαια πολλά κεράσματα και άλλες εκπλήξεις.

Στο Φεστιβάλ Θα συμμετέχουν επίσης, δημοσιογράφοι από ποικίλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα εθνικής εμβέλειας.    

 Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας παραχωρεί  ηλεκτρονικές προσκλήσεις για να τις επιδώσετε στους πελάτες του ξενοδοχείου σας ώστε να παρευρεθούν και να απολαύσουν τις ιδιαίτερες μανιάτικες γεύσεις που θα δημιουργήσουν οι  chefs καθώς και τα παράλληλα δρώμενα.  

Για παραπάνω αριθμό προσκλήσεων, μπορείτε να ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://bit.ly/3Apmp2D και να τις λάβετε ηλεκτρονικά. Επίσης, η ενέργεια αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατευθείαν από τους διαμένοντες. 

Η συνδρομή σας στην επιτυχή υλοποίηση του Φεστιβάλ κρίνεται σημαντική καθώς αποτελεί ευκαιρία μείζονας προβολής και προώθησης του γαστρονομικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Προσμένοντας στη θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.