Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εγκαίνια για το Κέντρο Πολιτισμού στο Ζυγοβίστι (pics)

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στεγάζεται στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Το ανακαινισμένο και διαμορφωμένο σε χώρο πολιτισμού Δημοτικό Σχολείο στο Ζυγοβίστι, όπου λειτουργεί και Λαογραφικό Μουσείο, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, από τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη και τον δωρητή του έργου Αναστάσιο Σαλτή, παρευρέθηκε -μεταξύ άλλων- και ο καταγόμενος από το εν λόγω χωριό της Αρκαδίας Βασίλης Χαντζής, περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

“Το ιστορικό χωριό της Γορτυνίας αποκτά έναν πρότυπο χώρο, που με την βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα εξελιχθεί σε μουσείο – πολιτιστικό κέντρο ανάδειξης της λαογραφίας και της ιστορίας του” σημείωσε, μεταξύ άλλων ο Χρ. Λαμπρόπουλος, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.