Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Άλωση "φέρνει" στην Τρίπολη την Π. Βλάντη

Η δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην εφετινή εκδήλωση της 24ης Σεπτεμβρίου.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της εκδήλωσης που θα γίνει εφέτος το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 με αφορμή την 201ή Επέτειο από την Άλωση της Τρίπολης.

Σύμφωνα με πηροφορίες του arcadia 938, η εφετινή εκδήλωση δεν θα θυμίζει αυτές των προηγούμενων ετών μια και δεν θα είναι χορόδραμα, αλλά μια άλλου τύπου εκδήλωση που θα συνδυάζει το θέατρο και τη μουσική και θα έχει αναφορές και στη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης, θα είναι η πολύ γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή σε έναν κομβικό ρόλο, αυτόν της αδελφής του Παύλου Μελά, αλλά και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος στον ρόλο του υπασπιστή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Την όλη επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει ο Θεόδωρος Λεμπέσης ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει αναλάβει παρόμοιες προσπάθειες, ενώ όπως σας έχει ήδη αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση το arcadia938.gr η 'Άρτεμις Ιγνατίου, διακεκριμένη χορογράφος που έχει συνδέσει το όνομά της με τις εκδηλώσεις της "Άλωσης της Τριπολιτσάς", εφέτος έχει αναλάβει το project της παρουσίασης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.