Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ένα Προσκοπικό 24ωρο στην πλατεία Πετρινού

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Jota - Joti 2022, Σαββατοκύριακο 15,16 Οκτωβρίου, Τρίπολη.

Από Σάββατο μεσημέρι έως Κυριακή μεσημέρι το κέντρο της Τρίπολης γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα όχι μόνο των Προσκόπων της Τρίπολης, αλλά και Προσκόπων απ' όλη την Ελλάδα και τον πλανήτη μέσω των ραδιοσυχνοτήτων!

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Πρόσκοποι Τρίπολης αναφέρεται: "ευχαριστούμε θερμά όλους τους ραδιοερασιτέχνες για την προσφορά τους, τα μέλη της Ε.Π.Π. 3ου Τρίπολης για τη βοήθεια και το Δήμο Τρίπολης για τις παροχές.

Το JOTA - Τζάμπορη των Αιθέρων (Jamboree On The Air) και το JOTI - Τζάμπορη στο Διαδίκτυο (Jamboree On The Internet) είναι μια Παγκόσμια, ετήσια, Προσκοπική δράση, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί σε περισσότερες από 170 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών ή με τη χρήση του Internet.

© Πρόσκοποι Τρίπολης".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.