Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Χορωδία Τρίπολης: Στον Ν. Γκάτσο είναι αφιερωμένο το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ

Για τρεις ημέρες τα φώτα στρέφονται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Μετά την διακοπή δύο ετών, ένεκα πανδημίας, επαναλαμβάνεται ο μεγάλος Πανελλήνιος θεσμός που ξεκίνησε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, προς τιμήν του αειμνήστου συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ! 

Είναι το "4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"! 

Το Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αυτή τη φορά θα είναι 3ημερο ( 2,3,4 και 4 Δεκέμβρη). 

Από τις 20 χορωδίες που είχαν δηλώσει συμμετοχή απ' όλη την Ελλάδα, τελικά θα εμφανιστούν οι μισές λόγω κρουσμάτων κορωνοιου! 300 ερμηνευτές επί σκηνής! Είναι σημαντικότατοι αριθμοί, δείγμα ότι, κατ' έτος, το Φεστιβάλ αναμένεται ως κάτι το πολύ εορταστικό γεγονός στον χορωδιακό κόσμο της χώρας! 

Οι Τριπολίτες λάτρεις του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, ν' απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο πολυφωνικό 3ημερο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο! 

Σας περιμένουμε. 
Από τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.