Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

1ο Tripolis Santa Walk

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η International Action Art σε συνεργασία με τον  Δήμο Τρίπολης και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Τρίπολη το 1ο Santa Walk με φιλανθρωπικό σκοπό

Οι συμμετέχοντες στις 13 Δεκέμβρη με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής  Δήμου Τρίπολης θα περπατήσουν σε ένα μοναδικό Christmas parade  με εκκίνηση στις 6:00 μμ μπροστά από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης θα διασχίσουν την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΙΒ) καταλήγοντας στην Πλατεία Πετρινού όπου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου , θα υπάρχουν εκπλήξεις και φυσικά η συναυλία με το συγκρότημα ¨48 Ώρες¨.

Όποιος θέλει και επειδή το Santa Walk έχει φιλανθρωπικό σκοπό θα μπορέσει να προμηθευτεί φαναράκια με κόστος 3 ευρώ από τους εθελοντές της Action Team τα οποία θα δοθούν για τους σκοπούς του  "Κάνε μια Ευχή Ελλάδος" που θα βρίσκονται στην Πλατεία Πετρινού.

Φορέστε τα κόκκινα σκουφάκια , στολή Αι Βασίλη , πάρτε σφυρίχτρες  ,  ένα μεγάλο χαμόγελο, χαρούμενη διάθεση και ελάτε να περπατήσουμε !

Φέρτε την παρέα σας ακόμα και τον τετράποδο φίλο σας ντυμένο και ελάτε να συμμετέχουμε μαζί στο 1ο Santa Walk Tripolis – 1ο Santa Pet Walk!!!

13 Δεκέμβρη 2022, 6:00 μμ, Πνευματικό κέντρο Τρίπολης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.