Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στις εκδηλώσεις των γορτυνιακών Συλλόγων ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης

Στο πλευρό των γορτυνιακών Συλλόγων βρέθηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023, στην ταβέρνα του Ταλούμη στο Ελληνικό, ο Σύλλογος των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας», πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην Αθήνα, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, τις βασιλόπιτές τους για το νέο έτος έκοψαν οι:

- Πανελλήνιος Σύλλογος Μαγουλιανιτών

- Σύνδεσμος Ζατουνιτών

- Σύλλογος Κακουραίων

- Σύλλογος Οχθιτών «Ο Προφήτης Ηλίας»

Ένα διήμερο γεμάτο Γορτυνία με δραστήριους Συλλόγους και φιλόξενους πατριώτες κύλησε με τον πιο ευχάριστο τρόπο παρά τις καιρικές συνθήκες. Πέρα από την συναναστροφή με αγαπημένα πρόσωπα, σημαντική συνέπεια των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα αποτελεί, η ανταλλαγή απόψεων επί των ζητημάτων που ταλαιπωρούν δημότες και Συλλόγους αλλά και η καταγραφή των παραπόνων από τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Κούλη! Σε κάθε περίπτωση όμως, οι ευχές και οι σκέψεις όλων είναι αφιερωμένες στους πατριώτες μας που διαμένουν στα χωριά της Γορτυνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.