Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τζιούμης: Επενδύουμε σ' ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας (pics)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Tι δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της επιχείρησης στο Μαλλιαροπούλειο

"Επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας, μαθαίνοντας στα παιδιά για την Προστασία του Νερού", είπε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο της σημερινής- Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023- εκδήλωσης που διοργάνωσε η επιχείρηση στο Μαλλιαροπούλειο.

Προσέθεσε πως:

Σήμερα, μάθαμε στα παιδιά μας με έναν διαφορετικό τρόπο, την αξία του νερού και το πόσο πολύτιμο αγαθό είναι. Η τεράστια ανταπόκριση των παιδικών παραστάσεων που διοργάνωσε η ΔΕΥΑΤ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μας γεμίζουν με ελπίδα ότι το μέλλον του πλανήτη μας, μπορεί να είναι καλύτερο.

Μαθαίνουμε στα παιδιά για την ορθή χρήση του Νερού με καινοτόμες δράσεις, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος. Ευχόμαστε και Ελπίζουμε τα μηνύματα για την Προστασία του Νερού να σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.