Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Συνάντηση στο ΠΑ.ΠΕΛ., για τις ψυχαναγκαστικές διατροφικές συμπεριφορές

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 5.30 έως -7.00 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥ 

Από Ανώνυμοι Υπερφάγοι, Διαομάδα Πελοποννήσου και Κρήτης 

Θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση Δημόσιας Πληροφόρησης το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 5.30 έως -7.00 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων και  Σεμιναρίων στο Ισόγειο του κτηρίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καραϊσκάκη 70, Τρίπολη.

Οι ΑΥ είναι μια αδελφότητα ατόμων που μοιράζονται το κοινό πρόβλημα του ψυχαναγκαστικού φαγητού και των ψυχαναγκαστικών διατροφικών συμπεριφορών.

Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορεί να είναι ψυχαναγκαστικοί με το φαγητό και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για ένα φίλο ή συγγενή.

Σε αυτή τη συνάντηση θα εξηγηθεί το πρόγραμμα του ψυχαναγκασμού με το φαγητό. 

Θα είναι παρόντα μέλη του προγράμματος που θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες με το φαγητό και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις. 

Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι έχουν συναντήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως. Δεν υπάρχουν συνδρομές ή εγγραφές για τα μέλη. Για να γίνει κάποιος μέλος χρειάζεται μόνο να έχει την επιθυμία να σταματήσει να τρώει ψυχαναγκαστικά.  Δεν συνδέονται με κανέναν ιδιωτικό ή δημόσιο οργανισμό, πολιτική κίνηση, ιδεολογία ή θρησκευτικό δόγμα. Μάθετε περισσότερα στο https://oa.org/media ή στο 

https://anonymoi-yperfagoi.org.gr/

Επικοινωνία πληροφόρησης ομάδας ΑΥ Τρίπολης.

Όνομα μέλους: Αλίκη Ε. 

Σώμα Υπηρεσίας: ΔΟ Πελοποννήσου /Κρήτης 

Τηλέφωνο: +30 6944 830023

Διεύθυνση συναντήσεων: Αίθουσα Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καραϊσκάκη 70, 

Πόλη: Τρίπολη

Τ.Κ 22 100

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.