Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: "Επίκαιρη" και χρήσιμη εκδήλωση από τον όμιλο Unesco

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της INTERNATIONAL ACTION ART, σε συνεργασία με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, διοργανώνουν εκδήλωση με επίκαιρο θέμα της εποχής «Καλοκαιρινός οδηγός πρώτων βοηθειών-το φαρμακείο των διακοπών».

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης (Δολιανών 1 Τρίπολη), με ομιλήτρια την Μαρία Σταματοπούλου, Νοσηλεύτρια RN-Προϊσταμένη Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο, οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 7-10 ετών, τιμώντας την Ημέρα του Πατέρα, εκθέτουν τις ζωγραφιές τους από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «o super hero μπαμπάς μου».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της INTERNATIONAL ACTION ART. 

Είσοδος Ελεύθερη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.