Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Ενημέρωση για θέματα βίας στο Καμάρι Τεγέας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Δράση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Τρίπολης

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εξάλειψης των στερεοτύπων που σχετίζονται με την έννοια της έμφυλης βίας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιεί ενημερωτική δράση που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο (πλατεία) της Τ.K. Καμαρίου Τεγέας, στις 12-06-2023 και ώρα 19.00 μ.μ.

Η δράση αυτή, έχει ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με την σχολική και την ενδοοικογενειακή βία.

Η συνάντηση θα είναι διαδραστική με την ενεργή παρουσία σας, καθώς συμμετέχοντες της δράσης θα είναι η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου και η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών.

H Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Καρούντζου Ελένη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.