Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση της "Ακτίδας" για τις καταστροφές στην Ελλάδα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Μέσω διαδικτύου, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

Σας ενημερώνουμε, ότι ο Όμιλος μας διοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 από ώρα 19.00, με θέμα «Η Ελλάδα των καταστροφών. Ευθύνες, απειλές και ευκαιρίες για την Πολιτική Προστασία».

Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή, μέσω της πλατφόρμας Zoom  και το link εισόδου είναι το εξής: https://us02web.zoom.us/j/87950381606?pwd=Z1AvSmtOQjlYb1ZUbGczUGtJVDR1QT09 

Οι ομιλητές θα είναι :

-Γεράσιμος Παπαδόπουλος, σεισμολόγος, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

-Στέφανος Σπανέας, αντιστράτηγος ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος

-Παναγιώτης Καρκατσούλης, εμπειρογνώμονας δημόσιας διοίκησης, σύμβουλος ΑΣΕΠ

Την εκδήλωση - συζήτηση θα συντονίσει ο Γ.Γ. του ΔΣ της ΑΚΤΙΔΑΣ  δημοσιογράφος-νομικός Μάκης Γιομπαζολιάς, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο  6942 846385 και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αν θέλετε, μπορείτε να στείλετε την πρόσκληση σε συνεργάτες και φίλους σας, για να την παρακολουθήσουν. Παρεμβάσεις, ερωτήσεις, σχόλια μπορούν να κάνουν όσοι παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας zoom. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται απευθείας και από την σελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ στο facebook και από τον λογαριασμό της στο You Tube.

Το video της εκδήλωσης θα αναρτηθεί, από την επομένη της πραγματοποίησης της, στην ιστοσελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ, που είναι επισκέψιμη με το www.aktida.net.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.