Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δράση κοινωνικής εξωστρέφειας από το ΔΙΕΚ Παναρκαδικού

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Το ΔΙΕΚ Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης, του  Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), τη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης , δράση κοινωνικής εξωστρέφειας με θέμα « Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η  έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας  για την ορθή διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας, όταν αυτά προσέρχονται στο νοσοκομείο. 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και ομιλήτριες είναι κύριες Θεοδώρα Τσαούση Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου, Αγγελική Χριστοπούλου Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου και Ελένη Μητροπούλου Νομικός  του Συμβουλευτικού Κέντρου.

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.