Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Νέος Αθλητικός Λαογραφικός Σύλλογος στο Χρυσοβίτσι

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σύλλογο Χρυσοβιτσιωτών ο οποίος θα σταθεί αρωγός σ' αυτή τη νέα προσπάθεια.

🔖ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του χωριού μας πως από 1/12 ξεκινάει την λειτουργία του ο Πολιτιστικός Αθλητικός Λαογραφικός Σύλλογος Χρυσοβιτσίου .

Μία καινούργια προσπάθεια από ανθρώπους του χωριού μας που αγαπάνε και στηρίζουν τον τόπο τους και θέλουν με το πλάνο και το όραμα τους να θέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη του.

Ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών στέκεται αρωγός σε κάθε νέα προσπάθεια εξέλιξης και ανάπτυξης όχι μόνο του χωριού μας,  αλλά και του τόπου μας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη και είμαστε σίγουροι πως αυτά που θα έρθουν, θα δικαιώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και δράση που ξεκινά από αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Λαογραφικός Σύλλογος Χρυσοβιτσίου θα έχει ξεχωριστές δράσεις ,στόχους και Διοίκηση σε σχέση με το Σύλλογο Χρυσοβιτσιωτών που θα συνεχίσει την παράλληλη δράση του και ότι απαιτεί το καταστατικό  του. 

Σύντομα θα υπάρχει και αναλυτικά σχετική ανακοίνωση απο τους 

ανθρώπους του Πολιτιστικού Αθλητικού Λαογραφικού Συλλόγου

Καλή επιτυχία !!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.