Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" του Ντάριο Φο από τους Προσκόπους Τρίπολης

Φωτογραφία: 3o Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης/ facebook

Δόθηκαν 2 παραστάσεις χθες, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, με μεγάλη συμμετοχή του κοινού

Ο επικεφαλής του 3ου Συστήματος Προσκόπων της Τρίπολης, Γιάννης Παπαγεωργάκης, αναφέρει:

Σε ένα κατάμεστο θέατρο και στις δύο παραστάσεις, με μια μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το κοινό και με τις συγκλονιστικές ερμηνείες όλων των συμμετεχόντων, η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Προσκόπων της Τρίπολης πέρασε στο βιβλίο των αναμνήσεων.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, στα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και σε όλα τα Ενήλικα Στελέχη μας!

Ιδιαίτερη αναφορά στους Βαθμοφόρους μας Γιάννη Καψή και Βαλάντη Μακρή για τη μεγάλη τους προσπάθεια στην άρτια οργάνωση και στην επιτυχία της Θεατρικής Παράστασης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης για την παραχώρηση των κουστουμιών και την "Ηχοσύνθεση" για την ακουστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Τρίπολης για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Και τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ και το σεβασμό μας προς όλους τους συμπολίτες μας, που για ακόμη μια φορά αγκάλιασαν με μεγάλη αγάπη μια Δράση μας!!!

Καλές Γιορτές σε όλες και όλους!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.