Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στην Τρίπολη την Πέμπτη (29/2) η Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων.

Η Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, Δάφνη Φιλιππάκη, σας προσκαλεί σε συνάντηση ενημέρωσης για το έργο της Ανεξάρτητης Αρχής, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του MAINALON RESORT (Άρεως 8, Τρίπολη).

Η συνάντηση αποτελεί μία από τις ενέργειες της πράξης "Δράσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για την ενίσχυση της χρηστής διακυβέρνησης, της λογοδοσίας και καταπολέμησης της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα". Η πράξη συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χρηστή Διακυβέρνηση, Θεσμοί, Διαφάνεια" των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός ΕΟΧ) που αντιπροσωπεύουν τη συμβολή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας για μια πράσινη, ανταγωνιστική Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.