Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ασφυκτικά γεμάτο το Μαλλιαροπούλειο για το Φεστιβάλ Χορωδιών (pics,vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Πραγματοποιήθηκε απόψε η έναρξη του "Φεστιβάλ του Πανός" στην Τρίπολη.

Πρόκειται για χορωδιακό φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 11 Μαρτίου και διεξάγεται στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, μ' ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Συμμετέχουν πολλές χορωδιακές ομάδες, όχι μόνο από τον ελλαδικό χώρο αλλά και από το εξωτερικό. 

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί, ουσιαστικά, μια "σύλληψη" της Χορωδίας Τρίπολης, ενώ συδιοργανωτές είναι, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή παρατήρηση: Όλοι, προφανώς, χαιρόμαστε όταν τέτοιες εκδηλώσεις συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης.

Ωστόσο, οι διοργανωτές ίσως θα έπρεπε να υιοθετήσουν την κράτηση αριθμημένων θέσεων, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο τόσο για τους θεατές όσο και για το ίδιο το θέατρο. Κατά τα λοιπά, είναι, σίγουρα, θετικό πως η Τρίπολη, μετά από καιρό, αρχίζει να... " εθίζεται"- και πάλι- στην ύπαρξη φεστιβάλ με σαφή δομή και αντικείμενο.

Κι αυτό, θα πρέπει να " πιστωθεί" και στη Δημοτική Αρχή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.