Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας σε εκδηλώσεις για την επέτειο του 1821

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τέσσερα μέλη παραβρέθηκαν σε εκδηλώσεις στην Αθήνα και την Αρκαδία.

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, πιστή και αφοσιωμένη στα Εθνικά αλλά και Αρκαδικά ιδανικά, έδωσε και εφέτος το παρόν σε εορταστικές εκδηλώσεις, σε Αθήνα και περιφέρεια, με αφορμή τον Εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης 1821.

Πιο συγκεκριμένα: 

α) ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπένος, παρέστη σε εορταστικές εκδηλώσεις των Αρκάδων Δάφνης Υμηττού και των Αρκάδων Χαλανδρίου, 

β) ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Παγιώτας, παρέστη σε εορταστική εκδήλωση του ΕΠΑ.Λ. 2ης ευκαιρίας Τρίπολης, στο Πολεμικό Μουσείο της πόλης, καθώς και στην  αναπαράσταση Πολιορκίας του Κάστρου Καρύταινας, ενώ κατέθεσε στέφανο τιμής και δόξης στην πόλη της Μεγαλόπολης, 

γ) ο Αντιπ/ρος Κυνουρίας Γιάννης Δαλιάνης κατέθεσε στέφανο τιμής και δόξης στην πόλη του Λεωνιδίου, 

δ) το μέλος του Δ.Σ. Ιωάννα Σαπουνάκη παρεβρέθη στις παρακάτω τοπικές εκδηλώσεις της επαρχίας Κυνουρίας: επετειακή εκδήλωση της 17ης Μαρτίου 1821 στην Ανατολική Μάνη, «Ήρθαν τα Τσακωνόπουλα κι ο Καπετάν Γιωργάκης» (από κοινού με τον Αντιπ/ρο Γιάννη Δαλιάνη), «Τσάκωνες και Κυνουριάτες Αγωνιστές του 1821», εορτασμός 25ης Μαρτίου στον Τυρό. 

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος θα τιμά με όλες της τις δυνάμεις, κάθε  εορταστική εκδήλωση, με αναφορά στους τιμημένους αγώνες της Πατρίδος μας για ελευθερία, δημοκρατία και αυτοδιάθεση του Έθνους μας και των Ελλήνων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.