Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Δήμος Μεγαλόπολης στην έκθεση "Πελοπόννησος EXPO 2024" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 10 Απριλίου τα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO».

Ο Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο, το οποίο φιλοξενεί παραγωγούς της περιοχής μας , οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους. 

Μετά τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειο Χίνη, τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης υποδέχθηκαν στο περίπτερο την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη, τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Ιωάννη Τρουπή μαζί με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Λακωνίας, Ηλίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας και τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης και Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ Ιωάννη Σμυρνιώτη.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης τόνισε σε όλους ότι πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού χώρου στη Μεγαλόπολη όπου οι εργαζόμενοι να κάτοικοι της περιοχής, έτσι ώστε να ξεκινήσει η αντιστάθμιση των χιλιάδων χαμένων θέσεων εργασίας από το κλείσιμο των λιγνιτκών μονάδων της ΔΕΗ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.