Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πασχαλινά εργαστήρια σε Μουσεία στην Πελοπόννησο

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει για το φετινό Πάσχα  εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, σε δύο Μουσεία του Δικτύου του, στην Πελοπόννησο. 

Αναλυτικότερα:

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 (ώρα 12:00), τα παιδιά θα κατασκευάσουν πασχαλινά φαναράκια με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού Μαργαρίτας Κυραγιάννη, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έθιμα που σχετίζονται με το Πάσχα. 

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 (ώρες 11:00-13:00), αξιοποιώντας απλά υλικά και με την καθοδήγηση της Ποτούλας Λαφογιάννη, οι μικροί φίλοι θα κατασκευάσουν και θα διακοσμήσουν πασχαλινά φαναράκια για να μεταφέρουν το Φως της Ανάστασης στο σπίτι τους. 

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22296 και με το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.