Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στην Τρίπολη η 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου 2024.

Η καρδιά της Νοσηλευτικής της Πελοποννήσου θα χτυπήσει δυνατά στην Τρίπολη Αρκαδίας το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου 2024, στην 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών. 

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μαζί με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος και τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πατρών ενώνουν τις δυνάμεις τους και τολμούν μια συνδιοργάνωση που επιθυμούμε να γίνει θεσμός για την Πελοπόννησο.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η φιλοξενία στο πλαίσιο της Παμπελοποννησιακής συνάντησης, του 4ου Forum των Προέδρων των Τμημάτων Νοσηλευτικής, δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία διασύνδεσης της σύγχρονης δημόσιας Πανεπιστημιακής Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης με τα Νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι συνεχείς εξελίξεις στη βιοτεχνολογία και οι αυξανόμενες ανάγκες στον χώρο της υγείας απαιτούν, η παρεχόμενη νοσηλευτική φροντίδα να βασίζεται σε τεκμηριωμένες πρακτικές. Οι επιστημονικές αυτές εκδηλώσεις συμβάλλουν σημαντικά στην απόκτηση νέας γνώσης, διευρύνουν τους επιστημονικούς ορίζοντες, ευαισθητοποιούν όλους τους επαγγελματίες υγείας, προάγουν τη διεπιστημονική  και διεπαγγελματική επικοινωνία, οδηγώντας σε βελτίωση της ποιότητας φροντίδας υγείας. 

Πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, της διεπιστημονικότητας και της  αλληλοϋποστήριξης, σας περιμένουμε όλες και όλους σε αυτή την τόσο σημαντική για την περιοχή μας εκδήλωση.

Μαρίνα Λαμπράκη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Παναρκαδικού ΓΝ Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια».

Καθηγητής Παναγιώτης Πρεζεράκος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.